• +36-70-363-7641

 • info@jvgtech.hu

QNAP QFile PRO

Megjelent a QNAP mobilos biztonsági mentési megoldása, a Qfile Pro

A QNAP kiadja a Qfile Pro mobilalkalmazást, a továbbfejlesztett mobilos biztonsági mentési megoldást
Tajpej, Tajvan, 2023. június 7. – A QNAP® Systems, Inc. ma kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS®-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.

A kifinomult felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználóknak a fájlok egyszerű biztonsági mentését mobileszközökről a NAS-ra, a gyors böngészést, hozzáférést, streamelést és a NAS-fájlok megosztását A QNAP fokozatosan új funkciókat fog hozzáadni, például az „Utoljára/Legutóbb” füleket és a Qsync integrációt a felhasználói élmény folyamatos javításáért.

„A mobiladatok biztonsága kritikus fontosságú a modern felhasználóknak, azonban a biztonsági mentés mindig zavaró tud lenni az egyre növekvő adatmennyiség és a felhőtárolás költségei miatt” – nyilatkozta Jimmy Tan, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Egy QNAP NAS nagyobb és megfizethetőbb tárhelyet biztosít hosszú távon a felhőszolgáltatásokhoz képest, és a vadonatúj Qfile Próval a mobileszközökről NAS-ra történő biztonsági mentés sokkal korszerűbbé válik. Hiszünk benne, hogy a QNAP nagyszerű tárolási megoldás az otthoni felhasználóknak, alkotóknak és vállalkozásoknak.”

QNAP QFile PRO
QNAP QFile PRO

Qfile Pro funkciók

 • Fényképek/videók biztonsági mentése mobileszközről a NAS-ra
  Automatikus mentést készít a mobilos fényképekről/videókról a felhasználói beállítások alapján.
 • NAS-fájlok kezelése mobileszközökkel
  A felhasználók böngészhetnek, hozzáférhetnek és streamelhetnek fájlokat NAS-rendszerükről, bárhol is legyenek.
 • Biztonságos, mégis egyszerű kapcsolatok
  A felhasználók egyszerű és biztonságos kapcsolattal érhetik el NAS-fájlokat a myQNAPcloudon keresztül. Nincs szükség UPnP- vagy porttovábbítási beállításokra.
 • Fájltovábbítási központ fül
  A felhasználók ellenőrizhetik az összes megosztott hivatkozást, a csapatmappát és a csoportokat/tagokat, akik hozzáférnek az egyes megosztási hivatkozásokhoz. Ez akkor hasznos, ha a felhasználók NAS-fájlokat osztanak meg családjukkal, barátaikkal, kollégáikkal vagy ügyfeleikkel. Rugalmas hozzáférési engedélybeállítások is rendelkezésre állnak.
 • Legutoljára feldolgozott fájlok
  A Qfile Pro felismeri és felsorolja a közelmúltban megnyitott és törölt fájlokat, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy gyorsabban elérjék a kívánt fájlokat.
 • Qsync integráció (2023 harmadik negyedévében lesz támogatott)
  A Qfile Pro integrálni fogja a Qsync Prót. A Qfile Pro előzetes használata javasolt a NAS-mappák mobileszközökkel történő szinkronizálásához. A Qsync oldala a későbbiekben további információkkal bővül majd.
  A Qfile Pro iOS-hez ingyenesen letölthető a Mobilalkalmazások gyűjtőoldalról. A Qfile Pro Android™-hoz 2023 júliusban lesz elérhető.