• +36-70-363-7641

  • info@jvgtech.hu

Online időpontfoglalás a weboldalon

Ajánljuk: Orvosoknak, rendelőknek

Weboldalak készítése, üzemeltetése

Vállaljuk céges weboldalak készítését elérhető áron! A weboldalakat nem csak elkészítjük, hanem igény esetén üzemeltetjük is. A legújabb technológiákat alkalmazzuk, ennek köszönhetően mindig megfelelünk a keresőszolgáltatók, SEO és egyéb webmester eszközöknek.


SSL tanúsítvány:

Nem kell aggódnia, hogy weboldala nem lesz elérhető az újabb böngészőkben, mert igény esetén ssl tanúsítvánnyal látjuk el oldalát. Az ssl tanúsítvány beállítását mi is ajánljuk, mivel oldala kedvezőbb helyet kap a keresési találatokban és az adatbiztonság is fontos tényező az interneten.


Reszponzív felület:

A mérethez alkalmazkodó weboldal ma már egy nagyon alap dolog kell legyen. Fontos megtervezni, hogy mit akarunk, illetve hogyan akarjuk látni weboldalunkat a számítógép képernyőjén, a tablet/ipad képernyőjén, vagy az okostelefonok képernyőjén. A reszponzív felület beállítását mi is ajánljuk, mivel oldala kedvezőbb helyet kap a keresési találatokban és a felhasználók már legalább annyira fogják mobiltelefonon olvasni weboldalát, mint számítógépen.


Funkcióbővítés lehetősége:

Weboldala megtervezésekor fontos, hogy legyen nyitott és a jövőre is próbáljon gondolni. Egy jól megtervezett alapra sokkal könnyebb új funkciókat beüzemelni, mint egy teljesen új weboldalt készíteni. Természetesen a jól átgondolt tervezés megtérül időben és pénzben is.


korszerű weboldal, elérhető áron:

  • ssl tanúsítvány
  • reszponzív felület
  • funkcióbővítés lehetősége

Ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük érdeklődjön e-mailben, vagy a Kapcsolat menüponton keresztül.