• +36-70-363-7641

  • info@jvgtech.hu

Integrált biztonsági mentési megoldás – Active Backup Suite

Integrált biztonsági mentési megoldás – Active Backup Suite

Kisvállalati NAS üzembehelyezéssel, beállításokkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat a Kapcsolat menüponton keresztül.

Integrált biztonsági mentési megoldás – Active Backup Suite
Integrált biztonsági mentési megoldás – Active Backup Suite

Active Backup Suite

Integrált biztonsági mentési megoldás

A Synology NAS és az Active Backup Suite által biztosított integrált biztonsági mentési és helyreállítási megoldás tökéletes szoftveres kiegészítést nyújt a hardverelemekhez. Ez a használatra kész megoldás központosított adatkezelést biztosít, valamint a beszerzést, az üzembe helyezést és a műszaki támogatást is leegyszerűsíti.

Adatvédelem egy helyen

Az Active Backup számos megoldást kínál a felhőalkalmazásokban vagy a helyszínen tárolt vállalati adatok védelmére, így a hibrid környezetek biztonsági mentési, valamint helyreállítási igényeinek is maradéktalanul megfelel.

VMware

Ügynök nélküli biztonsági mentési megoldás a VMware vSphere alatti virtuális gépek számára. A több különböző helyreállítási megoldás garantálja az üzletmenet folytonosságát.

Windows

Védelmet nyújt a Windows számítógépen és szerveren tárolt adatok számára, valamint több helyreállítási módszert is támogat, legyen szó akár a teljes gépek biztonsági mentéséről és helyreállításáról is. A Microsoft Active Directory integrációja révén az IT-rendszergazdák erőfeszítés nélkül létrehozhatják a feladatokat.

Fájlszerver

Natív integráció a bevett SMB és rsync protokollokkal. Többverziós, tükrözéses és növekményes biztonsági mentési módok a különböző igények kielégítése és a gyors helyreállítás érdekében.

Office 365

Őrizze a helyszínen az Office 365 alatti adatokat, és nyújtson nekik hatékony védelmet. Az Exchange és a Vállalati OneDrive alatt tárolt adatokat, valamint a névjegyeket és a naptárakat egyaránt mentheti. Az önkiszolgáló helyreállítási portál segítségével egyetlen pillanat alatt visszanyerheti a fontos információkat.

G Suite

Őrizze a helyszínen a G Suite alatti adatokat, és nyújtson nekik hatékony védelmet. A Saját meghajtó és a Csapatmeghajtó alatt és a Gmailben tárolt adatokat, valamint a névjegyeket és a naptáradatokat egyaránt mentheti. Az önkiszolgáló helyreállítási portál segítségével egyetlen pillanat alatt visszanyerheti a fontos információkat.

Az alábbi videón mindez az ITFröccs csatornán megtekinthető:


Synology