• Ügyfeleink egy része receptnyomtatásra használja a HP jelenleg is kapható modelljét, a D2660-ast.
  • A visszajelzések alapján nagyon bírja strapát, ezenkívül az ára is vonzóvá teszi.
  • Ha nagyon sokat nyomtatunk vele mindenképpen érdemes 300XL-es patront venni hozzá.
  • Otthoni alkalmi nyomtatásra (pl. A4 méret) is kiválóan megfelel.
  • Orvosi rendelőkben, receptnyomtatásra használva – a nyomtatott lapok számától függően-, ill. a visszajelzések szerint min. 5-6 hónapig is kitart az XL-es patron.
  • A recept álló és fekvő helyzetben is nyomtatható vele.
  • 2 patronos (1 fekete, 1 színes), 1 lapadagolós, recepttel (is) rendkívül gyors nyomtató, persze ez is beállításfüggő.
  • Meghibásodásról mindeddig nem érkezett visszajelzés.
  • Ennél a típusnál és a gyártó más nyomtatóinál is kínkeservesen lehet csak üríteni a beragadt nyomtatási várólistát, de ez legyen a legnagyobb hibája. Az erre alklamatos szoftver gyorsan megoldja az ilyen eseteket.

 

2011.07.12


2 hozzászólás

darp · 2012-01-25 - 20:29

újabb tapasztalatok

A HP időközben befejezte a HP DeskJet D2660 gyártását, ill. a hazai forgalmazók kínálatában sem található már meg. Érdekes módon hirtelen tűnt el a piacról, ami ugyan a gyors termékváltások, újabb változatok folyamatos megjelenése matt nem lenne túl meglepő, de ennél a típusnál mégis szembetűnt valami furcsaság.

A nyomtató hajlamos olykor 'megbolondulni', A4-es lapon kívüli lapméretek nyomtatásakor (A5, A6, vagy orvosi recept) gyakran nem reagál és ilyenkor nem csak a várólistája 'ragad' be (offline lesz, villog, ). Igaz, ez viszonylag könnyen és gyorsan orvosolható az erre alkalmatos kis szoftverrel. Ugyanakkor az is megfigyelhető, hogy 5db D2660-asból átlagban csak 2-nél jelentkeztek visszatérően ezek a problémák.

Furcsa már csak azért is, hogy a hasonló kvalitásokkal rendelkező D1000 és D2000 nem produkál ilyeneket. Előnyeként viszont elmondható, hogy a felhasználók többsége elégedetten használja, ill. van olyan utángyártott patron hozzá, amivel rendesen működik, néhány más Deskjettel szemben.

darp · 2013-07-29 - 19:00

Kezd kifutni

Jó kis nyomtató volt ez.

Kb. 10 ügyfelünk jelenleg is használja, több mint 2 éve működik orvosi rendelőben.

Érdekes módon épp ezen a héten mondta fel a szolgálatot 2 ilyen nyomtató, az egyik 2 év 2 hónap, a másik 2 év 3 hónap használat után.

Bőven túlteljesítették a tervezett futást, amit előzetesen 1,5 évre jósoltam.

Kellemes csalódás ez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..