• +36-70-363-7641

  • info@jvgtech.hu

A Synology® bemutatja a DiskStation DS420j terméket, az Ön nélkülözhetetlen otthoni szerverét

A Synology® bemutatja a DiskStation DS420j NAS-t, az Ön nélkülözhetetlen otthoni szerverét

Kisvállalati NAS üzembehelyezéssel, beállításokkal, üzemeltetéssel kapcsolatban kérje ajánlatunkat a Kapcsolat menüponton keresztül.

Magánfelhő otthona számára
Tajpej, Tajvan – 2020. január 30. – A Synology Inc. ma bemutatta a DiskStation DS420j terméket, amely megoldást kínál az otthoni felhasználók fájlszinkronizálási és -megosztási igényeire, és rugalmas kapacitáskezelést kínál.

A Synology® bemutatja a DiskStation DS420j NAS-t

„A mobileszközökön, laptopokon és kamerákon tárolt hatalmas mennyiségű adat következtében a fájlszinkronizálás és -megosztás komoly kihívást jelent az otthoni felhasználók számára. Ezek a felhasználók megbízható módot keresnek a digitális eszközeiken tárolt adatok védelmére – magyarázza Kevin Meng, a Synology Inc. termékmenedzsere. A DS420j egy komoly kapacitást kínáló, egyszerű és privát megoldás Ön és családja számára, amellyel könnyedén megoszthatja és szinkronizálhatja folyamatosan gyűlő emlékeit.”

Multimédia-tárhely otthoni felhasználóknak
A DS420j egy 4 lemezhelyes, otthoni és személyes felhasználók számára tervezett NAS szerver, amely segítséget nyújt a multimédiás fájlok hatékony kezelésében és megosztásában. Ideális választás a fényképtároláshoz és a videostreameléshez. A DS420j szíve egy 64 bites, négymagos processzor, amely zökkenőmentesen képes kezelni a fényképeket, és tükörsima böngészési élményt nyújt.

  • 64 bites, négymagos processzor és 1 GB DDR4 memória
  • Akár 112 MB/s olvasási és írási sebesség titkosított fájloknál
  • Maximum 64 TB tárolási kapacitás
  • Synology DiskStation Manager rendszer

A DS420j a DiskStation Manager rendszerrel működik, amely megbízható platformot biztosít az adatkezeléshez, és gondoskodik az adatok védelméről és a munka hatékonyságáról. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hatodjára kapja meg a PCMag közönségdíját.

A DS420j termékre vonatkozó további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.synology.com/products/DS420j.