• +36-70-363-7641

  • info@jvgtech.hu

A QNAP bemutatja a helyszíni QVR Face intelligens arcfelismerő megoldást

2020. február 18., Tajpej, Tajvan, – A QNAP® Systems, Inc., a számítási, a hálózatépítés és a tárolás egyik vezető innovátora bemutatta a QVR Face alkalmazást, az új NAS-alapú intelligens arcfelismerő megoldást, amely integrálja a fejlett AI képalkotó technológiát. A QVR Face alkalmazás integrálja az RTSP streaming kamerákat és a harmadik féltől származó rendszereket az API-n keresztül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy költséghatékony, nagy teljesítményű arcfelismerő rendszert építsenek fel a nagyvállalati irodák, lakóközösségek, kutatóintézetek és kiskereskedelmi üzletek számára.

A QVR Face intelligens arcfelismerő megoldás valós idejű videoanalitikai funkciókat tartalmaz az IP-kamerákból származó RTSP-videofolyamokhoz vagy a NAS-re mentett felvételekhez. A QVR Face által biztosított videoanalitika felhasználható profilok, csoportok és esemény értesítések konfigurálására az azonnali arcfelismeréshez. A QVR Face ideális az automatikus beléptetési rendszerekhez, a látogatottsági menedzsmenthez és az intelligens kiskereskedelmi szolgáltatásokhoz.

A QNAP bemutatja a helyszíni QVR Face intelligens arcfelismerő megoldást

„A QVR Face intelligens arcfelismerő rendszer beállításához csak egy NAS szükséges, nem igényel további felhőalapú számítási szolgáltatásokat vagy extra gyorsítókártyákat.” – nyilatkozta Jason Tsai, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A QVR Face átfogó licenc tervet is biztosít a rugalmas telepítés érdekében. A QVR Face a videoanalitikai adatait és a regisztrált profiljait közvetlenül a NAS-ra menti egy adatvédelmi mechanizmussal, amely biztosítja az arcfelismerési adatok védelmét és biztonságát.”

Az iparágban harmadik félként jelenlévő megfigyelő rendszereket, beléptetési rendszereket vagy a digitális jelzőrendszereket készítő partnereink is felhasználhatják a QVR Face arcanalitikai adatait (beleértve az esemény-, metaadat értesítést és eredményt) az alkalmazás API-n keresztül, hogy automatizálják a szolgáltatáskezelést a helyiségek biztonságának megőrzése érdekében, így rugalmasabb, intelligens kiskereskedelmi menedzsment megoldást létrehozva.

Elérhetőség

A QVR Face intelligens arcfelismerő megoldás letölthető a QTS App Center-ből. Az alkalmazás alapcsomagja lehetővé teszi a felhasználók számára elemzési feladatok készítését, a licenccsomag megvásárlásával pedig kibővítheted az elemzési feladatokat és arcfelismerési profilokat is létrehozhatsz. (Megjegyzés: Egy profil 10 fénykép tárolására alkalmas egyetlen személyről.)