• +36-70-363-7641

  • info@jvgtech.hu

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Windows XP telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Sokan olvasták már, hogyan lehet Windows Xp operációs rendszert pendrive -ról telepíteni.

/Windows Xp telepítése pendrive -ról/ Voltak gondok a 64bit -es rendszerek esetében, és sok lépést meg kell tenni, hogy kész legyen a telepítőnk. Egy felhasználónk hozzászólásával már javasolta a YUMI használatát. Gondoltam megér egy cikket, hiszen sokkal kevesebb lépésből áll a telepítés, remélem sokak örömére! 64bit -es rendszereken sem lesz vele probléma! Köszönöm a javaslatot az oldal, és olvasóink nevében XperiMent felhasználónknak!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

1. lépés

Letöltöd a YUMI programot a gépedre: letöltés

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

2. lépés

A program csak egy exe, még telepítened sem kell csak futtatni! Előkészítettem egy mappába a Windows lemezkép fájlomat, a 4GB -os pendrive -ot, és futtatom az exe-t. /YUMI/

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

3. lépés

A legördülő listából kiválasztod a pendrive -odat, illetve meghajtód jelét! Az én esetemben jelenleg “F:\”! Beteszed a pipát a “We Will Fat32 Format” elé. Ez annyit jelent, hogy a program megfogja formázni a pendrive ot.

Majd a legördülő menüben ki kell keresnünk a “Windows XP Installer” -t, és válasszuk ki! Majd rányomunk a “Browse” gombra, és betallózzuk a Windows XP lemezképfájlunkat! /ISO/

Utána a “Create” gombra kattintunk, majd figyelmeztet a program, hogy törölni fog mindent az adathordozóról. Biztosak vagyunk benne, hogy folytatjuk? – hát persze!

Elindult a Windows telepítő flashdisk -ünk létrehozása!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

4. lépés

A befejezés előtt a program megkérdezi, akarunk még valamilyen telepítő rendszert tenni a flashdisk -re! Most a nemre kattintok, mert nekem csak az XP kell!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Meg is lenne az xp telepítő flashdisk!

Elindítani sem bonyolult! Beteszed a telepítendő gépbe, és boot -olsz pen -ről!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével! Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Az első képen válaszd a “Directly Bootable ISOs or Windows XP ->” és üss entert!
A második képen válaszd a “Begin Install of Windows XP from…” és üss entert!
Picit vársz, és elindul a Windows XP megszokott telepítője!

Ha problémába ütköznél, akkor érdemes kipróbálni ezt is: http://www.itfroccs.hu/windows_telepitese_pendrive_rol_rufus_segitsegevel

A cikk partnerünk oldaláról származik: itfroccs.hu